Resep Cah kangkung daging sapi, Enak Banget

Behi aza

ETA Dieta Kale Behi Saltsa gozo honen errezeta paregabe baterako inspirazio bila? Interneteko erabiltzaileek Internet mugikorra erabiltzen ari dira dagoeneko irudien informazioa ikusteko. Eta oraingoan gida bat egingo dut jateko behi-kang kung aho-ureztagarria prestatzeko pauso errazak emateko ez da zaila baina ez da erraza ere. Gaizki prozesatzen baduzu, emaitzak zaporerik gabekoak eta are desatseginak izango dira. Cah kangkung behi goxoa den arren, usaina eta zaporea gure zapore-papilak erakar ditzake.

Gauza asko apur bat desberdintzen dira zaporearen kalitatetik, Kang Kong txahalatik, lehenik osagai motak, gero zisneak, osagai freskoenak, nola prozesatu eta zerbitzatu den. Ez kezkatu behi-mittuppa Cah kangkung goxoa nahi baduzu edonon zaudela, zeren eta trikimailua ezagutzen duzun bitartean, pista hau atsegin berezia izan daiteke. Jarraian, bururatzen zaizun behi txuleta baten argazkia dago.

Ez, oraingoan, saia gaitezen, egin dezagun zure txahal kalea etxean. Osagai sinpleei eutsi, plater honek onurak ekar ditzake zure familiari. Kangkung okela jan dezakezu 9 osagai mota eta 7 tapa pemanatan erabiliz. Hona hemen betirako nola jan.

Eid al-Adha-n haragi asko dago, beraz, ez zaitez satayaz aspertu, begiratu haragi plater eta fragana mota desberdinei. Sukaldatzeko platerean bilatu nuen hau eta baita Bernadita Raharjoren errezeta ere (aldaketa batzuekin).

Behi kang kung kah egiteko osagai eta ongailu zuzenak:

  1. 1 Aza sorta, zatitan moztuta
  2. Behi fin-fin egosia, zerrendatan moztuta
  3. 1 tomate, xerratan (nahikoa handia bada)
  4. 3 baratxuri ale (gehi baratxuri ale bat)
  5. 3 tipula gorri ale
  6. 2 piper gorri bero (ez ditut erabili bokash egin dudalako)
  7. 2 koilarakada arto-almidoia kanja uretan disolbatuta
  8. 1 pakete ostra saltsa (shiitake perretxikorik gabe)
  9. Gatza, egokitu eta sukaldeko olioa dastatzeko

Behi aza

  1. Tipula xerra finetan moztu eta baratxuria xehatu (nahi izanez gero txikitu ere egin dezakezu)
  2. Frijitu usaintsu arte, gero ur pixka bat gehitu
  3. Idatzi ostra saltsa, gatza eta proba proba.
  4. Irtenbide ohikoena da, ura eskertzen denean, loditzen uztea. Addu Rat
  5. Poutine Kangkung, irabiatu zimeldu arte, ez labean luzeegi egon, utzi oraindik distira berdea
  6. Gehitu tomateak xerretan eta irabiatu laburki. gero altxatu
  7. Sadjiko

horrela? Erraza ezta? Hau da etxean egin dezakezun haragia nola egin. Zorte on eta zorte on fabrikatzen!

Link copied to clipboard.