Resep Tumis kangkung andalan, Bisa Manjain Lidah

Bayam bakar

Nggolek resep bayam panggang dhasar sing sampurna lan unik? Resep dhasar sing paling enak kanggo bayam goreng saiki akeh dikarepake dening pangguna ing sekitar kita, bisa uga salah sijine kancaku. Wong wis nggunakake smartphone kanggo surfing Internet, contone, kanggo ndeleng data gambar. Nah, wektu iki aku arep nuduhake tutorial carane tindakake langkah gampang kanggo masak Sautéed Spin, Anti-Fall Base, ora angel banget nanging ora gampang banget. Yen ditindakake kanthi ora bener, asile bakal hambar lan asring ora enak. Sanadyan Tumis Kangkang minangka sajian sing enak, aroma lan rasane kudu nggumunake selera kita.

Ana sawetara faktor sing mengaruhi rasa kalori dhasar kentang goreng, pisanan jinis bahan, banjur pilihan bahan seger, disiapake lan dilayani. Ora preduli ing ngendi wae, yen sampeyan pengin masak bayem panggang sing enak, aja kuwatir amarga yen sampeyan ngerti carane, sajian iki bisa dadi sajian sing istimewa banget. Ing ngisor iki ana foto dhasar saka kol goreng sing bisa digunakake minangka pandhuan.

Nah, wektu iki kita bakal nyoba, kita bakal nggawe piring kaping pindho saka bayem panggang ing omah. Kanthi tetep nggunakake bahan-bahan sing prasaja, panganan iki bisa migunani kanggo njaga kesehatan awak lan kulawarga. Sampeyan bisa nggawe Cancan Tumis nggunakake 11 bahan lan 4 langkah masak. Ing ngisor iki langkah-langkah kanggo nggawe sajian.

Iki jenenge sangga, amarga yen arep masak sing enak lan cepet supaya anak ora kesel masak, iki Cangkun Tumis.

Bahan lan bumbu sing digunakake kanggo nyiapake sajian utama Tumis Kangkang:

  1. 1 bungkus bayem, nedha awan
  2. Sampeyan bisa nambah endhog puyuh supaya ora abot banget.
  3. Rempah-rempah:
  4. 4 sendhok teh
  5. 2 liter papak
  6. 2 cabe abang + cabe rawit
  7. Lengkuas sithik, geprek
  8. 1/2 sendok teh, larut ing banyu sing sethithik
  9. 1 sendhok teh uyah
  10. 1,5 sendok teh gula abang
  11. 1 tuwung banyu panas

Langkah-langkah nggawe Kangang Tumis dadi cagak

  1. Copot lan mbilas bayem
  2. Tumis bumbu sing wis diuleg nganti ambune wangi, tambahake pala, gula, uyah, lan banyu, tunggu nganti nggodhok.
  3. Sawise krasa enak, rasakake rasa, amarga kol wis ora ana, tambah uyah
  4. Tambahake kubis lan aduk kanthi becik, banjur bali

Matur nuwun kanggo maca resep-resep sing tim kita presents ing kaca iki. Muga-muga kol goreng prasaja ing ndhuwur bisa mbantu sampeyan nyiyapake jajanan sing enak kanggo kulawarga / kanca lan uga bisa dadi ide kanggo sampeyan sing pengin miwiti bisnis masak. apik luck!

Link copied to clipboard.