Resep Tumis kangkung belacan Anti Gagal
Nggolek langkah sing gampang kanggo nggawe kubis acar sing unik lan enak? Ibu-ibu enom nggunakake Internet ing ponsel minangka inspirasi kanggo golek informasi babagan gambar. Lan wektu iki, aku bakal nuduhake pandhuan sing ora aman babagan carane masak kale goreng karo bayem sing ora angel banget, nanging uga gampang. Yen ora ditangani kanthi bener, asile bakal ora nyenengake lan ora nyenengake. Wondene Tumis Kangkang Belakan ingkang legi menika kedahipun gadhah raos saha ambunipun ingkang saged ndadosaken panguripan kita.
Rasa tumis kangkung belakan dipengaruhi dening akeh faktor: pisanan saka jinis bahan, banjur pilihan saka bahan seger, cara masak lan sajian. Yen sampeyan pengin nggawe tumis cancan belacan sing enak ing omah, aja kuwatir, amarga yen sampeyan ngerti cara, panganan iki bisa dadi istimewa banget. Wonten ing ngandhap menika foto Tumis kangkung belacan ingkang saged dados ide.
Ing ngisor iki sawetara cara sing gampang lan trep kanggo nggawe pangsit kangkun belakan sing wis siap. Sampeyan bisa nggawe Tumis Kangkung Belakan nggunakake 8 bahan lan 3 langkah persiapan. Iki minangka langkah-langkah masak.
Dadi jero lan manis ... Mung rong tembung 😄🤩
Bahan lan rempah-rempah sing digunakake kanggo nyiapake kangkung belakan tumis:
- 1 bungkus kangkung
- 3 perempat papak putih
- 2 siung bawang merah
- 5 mrico abang
- cukup kanggo ngobong
- saos tiram cukup
- Garam, gula, penyedap rasa (optional)
- Sump
Langkah-langkah nyiapake Tumis cancan belacan
- Pilih bayem lan wisuh.
- Tambah bawang abang, bawang putih, cabe, tarsi
- Campur bumbu nganti mateng, tambahake bayem, banyu sethithik, aduk kanthi cepet lan tambahake geni, tambahake uyah, uyah, gula, penyedap. Masak nganti kubis rampung.
Kenging punapa? Ora gampang? Mangkene carane nggawe kuncup kang belacan ing omah. Muga-muga iki migunani lan apik!