Resep Cah Toge Kangkung Kaldu Daging Anti Gagal

Daging sapi karo bayem ka tog

Masih mencari Resep Kangkung Cah Toge Kangkung Anti Gugur? Akeh konsumen ing saindenging jagad sing golek Duduh Daging Cah Toge Kangkung sing bakal marem, lan sampeyan bisa uga salah sijine. Wong biyen nggunakake internet ing ponsel kanggo ndeleng gambar. Lan ing kali iki aku bakal nuduhake carane masak Kah Toge Kangkung Caldu Kencan Resep Anti Gag supaya ora angel lan gampang. Yen ora ditindakake kanthi bener, asile ora rata utawa manis. Kah Toge Kangkung Kaldu Daging sing enak nduweni ambune sing kudu bisa gawe napsu.

Ana akeh faktor sing mengaruhi kualitas rasa Cah Toge Kangkung Kaldu Daging, saka jinis bahan kanggo pilihan, preparation lan porsi panganan seger. Kah Toge Manis Aja kuwatir yen sampeyan pengin nggawe sup kangguru ing omah amarga yen sampeyan wis ngerti resepe, panganan iki bisa dadi suguhan khusus. Gambar ing ngisor iki gambar Cah Toge Kangkung Kaldu Daging kanggo inspirasi.

Iki sawetara cara sing gampang lan gampang kanggo nggawe Cah Toge Kangkung Kaldu Daging. Sampeyan bisa nggawe Cah Toge Kangkung Kaldu Daging kanthi 11 bahan lan 5 langkah persiapan. Iki minangka langkah-langkah kanggo nyiyapake panganan.

Bosen gawe kol, coba tambahi toga lan daging ben tambah legi. Nalika nedha bengi, isih panas, dadi luwih manis. Aku seneng nyoba.

Baca Juga

Cah Toge Kangkung Kaldu Daging Persiapan bahan lan bumbu

  1. 1 bayem kirik (mung gunakake godhong ing njaba batang)
  2. Rasa / Rasa Toga
  3. 1 bawang
  4. 1 quart saka papak
  5. Cayenne mrico kanggo rasa
  6. Kanggo ngrasakake daging sing digodhog (kanggo ngrasakake sup)
  7. Rasane kaya gula
  8. rasa uyah
  9. Rasane kedele manis
  10. Kanggo ngrasakake banyu putih sing digodhog
  11. Cathetan: Daging sapi bisa diganti karo pitik / udang

Langkah-langkah nyiapake kaldu sapi Cah Toge Kangkung

  1. Sacoro apik chop bawang lan papak karo cabe (yen panas) lan grease wajan karo lenga.
  2. Tambahake daging lan banyu sethithik lan tambahake kecap manis nganti daging mateng.
  3. Tambah godhong singkong, tuna, uyah, gula lan kecap lan masak nganti rampung.
  4. Rasah masak godhong singkong. Wayahe rendhem rempah-rempah. Angkat lan lebokake ing piring. Sajikan panas.
  5. Aku seneng nyoba.

Matur nuwun kanggo nggunakake resep sing diwenehake dening tim kita ing kaca iki. Muga-muga Cah Toge Kangkung Kaldu Daging sing prasaja ing ndhuwur bisa mbantu sampeyan masak panganan sing enak kanggo kulawarga / kanca utawa nggawe ide sing apik. Muga-muga iki migunani lan seneng-seneng!

You may like these posts

Link copied to clipboard.