Resep Tumis Kangkung Anti Gagal

Bayam panggang

Pengin ide babagan carane nggawe iwak panggang khusus kangaroo kanthi gampang nalika darurat? Resep kangaroo goreng sing digawe dening Ngiller bubar dadi populer karo konsumen ing wilayah kita lan bisa uga dadi kanca. Wong wis biasa nggunakake Internet kanggo nggoleki informasi ponsel. Nah, saiki aku bakal nuduhake langkah-langkah nggawe goreng kangaroo, pancen angel lan gampang. Yen salah, asile ora kepenak lan ora manis. Mesti ana ambune Tumis Kangkung sing enak marem napsu.

Saka jinis bahan nganti pilihan bahan seger lan cara disiapake lan disedhiyakake, akeh faktor sing mengaruhi kualitas toumis kangkung. Yen sampeyan wis ngerti teknik kasebut nanging pengin nggawe weteng kangaroo sing enak ing omah, aja kuwatir, amarga sajian iki bisa menehi hadiah sing istimewa. Ing ngandhap menika gambar Tumis Cancung ingkang saged dipunginakaken kangge inspirasi.

Oke, kali ini kita coba ganti Tumis Kangkung di rumah. Tetep prasaja, panganan iki bakal mbantu njaga kesehatan awak. Sampeyan bisa nggawe Tumis Kangkung ing 10 unsur lan ing 6 langkah. Mangkene carane nyiyapake panganan.

Masakan cepet lan murah, takon karo sing duwe sing pengin ijo

Baca Juga

Input lan rempah-rempah sing dibutuhake kanggo Tumis Kangkung

  1. Buang 1 bungkus kangkung
  2. 3 pcs mrico abang
  3. Kelinci Kelas 3 Kab
  4. 1/4 kothak tipula
  5. 2 bawang
  6. 2 tablespoons papak
  7. 2 uwong laut
  8. 3 Dheweke lunga menyang Lao
  9. Gula, uyah, raco ayam
  10. Lenga sayur-sayuran lan banyu

Lampahipun Tumis Kangkung

  1. Iku cukup kanggo panas lenga
  2. Tambah bawang, bawang putih lan bawang bombay nganti alus.
  3. Mrico, rwaning teluk lan las disigar
  4. Sawise garing, tambahake gula, uyah lan rococo.
  5. Banjur tambahake bayem sing wis dikumbah nganti garing, banjur tambahake banyu sing cukup.
  6. Rasa siap dihidangkan.

Piye kabare? Ora gampang? Mekaten anggenipun nyawisaken Tumis Kangkung ingkang dipunsimpen wonten ing dalem. Tes apik!

You may like these posts

Link copied to clipboard.