Resep Cah kangkung ala resto 😎, Sempurna

Resto Gaya Bali

Perlu resep utawa restoran khusus kanggo Kahn Kale? Ibu-ibu enom nggunakake Internet minangka conto informasi foto ing smartphone. Ing wekdal punika kula badhe ngaturaken atur utawi ngaso Cah Kale supados langkung angel lan gampil anggenipun ngeposaken. Yen salah, asile ora bakal kepenak utawa manis. Sejatine, Kah Kangkung utawa restoran kudu nduweni aroma lan rasa sing nyenengake sing ngrangsang rasa.

Akeh faktor sing mengaruhi kualitas rasa Kah Kangung ing gaya restoran, pisanan jinis bahan, banjur pilihan bahan seger, cara pangolahan lan presentasi. Ana ngendi wae, aja kuwatir yen sampeyan pengin masak Kah Kangung utawa restoran sing enak amarga yen ngerti resep masakan iki bisa dadi masakan khusus. Ing ngisor iki gambar Kahn Kangkung ing gaya restoran.

Saiki, ing wektu iki kita bakal nyoba nyiyapake Kah Kangkung utawa istirahat ing omah kita dhewe. Prasaja, panganan iki bisa migunani kanggo njaga kesehatan awak. Sampeyan bisa nggawe restoran kah kalan nggunakake 9 bahan lan 3 langkah. Ing ngisor iki langkah-langkah kanggo nyiyapake sajian.

Takon bojoku: Ibuku nggawe udang kangaroo ing restoran.

Baca Juga

Input lan rempah-rempah sing dibutuhake kanggo nyiyapake utawa ngaso Kah Kah:

  1. 1 bungkus kangkung
  2. 15 Udang seger
  3. 3 Keplok
  4. 1 papak
  5. Tomat cilik
  6. uyah
  7. Mrica bubuk sethithik
  8. 6 Yen kita ndeleng cocog
  9. 1 tablespoon duduh kaldu kerang

Kah Kali utawa tataran istirahat

  1. Bawang merah, bawang putih, bubuk mrico cilik lan tomat sing disigar.
  2. Mastic karo rempah-rempah Nganti 4 tablespoons lenga tenan mambu, nambah urang, chili lan bayem, nambah 1/4 tuwung banyu, 1 tablespoon duduh kaldu kerang lan uyah. Aja lali kanggo mbenerake rasa.
  3. Aja masak bayem nganti suwe

Piye kabare? Iku gampang, ta? Mangkene carane Kahn Calene bisa kerja utawa bisa ngaso ing omah. Apik kanggo nyoba!

You may like these posts

Link copied to clipboard.