Resep Cah kangkung sederhana, Lezat Sekali

bayem biasa

Mencari ide resep Cah Kangkung mudah yang enak? Resep sederhana Cah Kangkung gawean Ngiler saiki digoleki sebagian masyarakat sekitar kita, mbok yo salah sijine. Ibu-ibu enom wis biasa nggunakake Internet ing ponsel kanggo entuk informasi grafis sing bisa digunakake minangka ide. Nah kali ini aku bakalan share resep Cah Kangkung simpel yang pas banget buat bikinnya, susah dan gampang banget. Ing kasus pangolahan sing salah, asil bakal mboseni lan malah ora enak. Senajan Cah kangkung prasaja lan enak, nanging kudu nduweni aroma lan rasa sing nyenengake.

Akeh faktor sing mengaruhi kualitas rasa saka bayem polos, pisanan jinis bahan, banjur pilihan saka bahan seger, kanggo carane nyiyapake lan dilayani. Aja kuwatir yen sampeyan pengin nggawe masakan Cah kangkung sing prasaja lan enak ing ngendi wae, amarga yen sampeyan wis ngerti trik iki, masakan iki bisa dadi suguhan khusus. Ing ngandhap menika gambar ingkang gayut kaliyan Cah kangkung ingkang saged dipunginakaken kangge inspirasi.

Ing ngisor iki sawetara tips lan trik sing migunani babagan carane masak bayem sing prasaja. Sampeyan bisa nggawe bayem prasaja kanthi 10 bahan lan 4 langkah masak. Mangkene carane nyiyapake sajian.

Yen sampeyan kesed kanggo masak lan cepet-cepet nindakake, masak sayuran sing praktis lan ora kurang enak.

Baca Juga

Bahan lan bumbu kanggo nggawe Cah kangkung sing prasaja:

  1. 1 bayem
  2. 2 mrico abang gedhe
  3. 3 cabe abang, iris
  4. 2 siung bawang merah, iris tipis
  5. 2 cengkeh bawang putih, disigar
  6. sawetara pitunjuk
  7. 1 sendok teh saus tiram
  8. Garam kanggo rasa
  9. Rasa pedhes bisa diilangi.
  10. lenga goreng

Carane gampang Cah kangkung

  1. Siapke rempah-rempah lan resik bayem. Tips nalika ngumbah bayem pisanan ing pawon adhedhasar cuka, banjur ing banyu mlaku.
  2. Siapke kabeh bumbu, panasake lenga ing wajan, banjur tumis bawang abang lan putih nganti wangi, banjur ditambahake lombok, banjur ditambahake banyu sethithik.
  3. Tambah bumbu, uyah lan aduk, banjur tambahake bayem, bolak-balik nganti empuk, banjur disetel nganti alus lan sajikan.
  4. Apik nyoba, muga-muga sampeyan seneng

Matur nuwun kanggo nggunakake resep kita kurban kene. Mugi-mugi olahan kah kakung ingkang prasaja ingkang sampun kaandharaken ing nginggil punika saged mbiyantu nyiapaken dhaharan ingkang enak kangge kulawarga/kanca utawi dados ide kangge adol jajanan. Iku pengalaman apik!

You may like these posts

Link copied to clipboard.